Jackfire Live Band

Bruiloft

Live Band op je bruiloft, bruiloft feest of trouwerij?

Live Band op je bruiloft! Je bruiloft is een dag om nooit te vergeten. Na een ontroerende, spannende trouwdag vol emotie, wil je natuurlijk niets liever dan heerlijk losgaan op een spetterend bruiloft feest. Van een prettig volume tijdens binnenkomst tot een knallende live show vol interactie. Jackfire Live Band speelt alles van Golden Oldies tot hits van nu met een energieke eigen stijl en de nodige humor. Alles perfect afgewisseld voor een divers publiek. Jong en oud zal zich op de dansvloer begeven. Jackfire Live Band zorgt samen met u voor een onvergetelijk trouwfeest. Live muziek van Jackfire maakt van uw bruiloft feest een moment suprême.

Live band op je bruiloft of trouwdag? Boek Jackfire Live Band

 

Licht- en Geluid:

Een professionele licht- en geluidsinstallatie is essentieel. Jackfire biedt voor elk bruiloft feest of trouwerij, klein of groot de juiste techniek. Een zorgvuldig samengestelde installatie die perfect is afgestemd op het feest. Aandacht voor detail en kwaliteit spelen een grote rol bij Jackfire.

 

Contact opnemen met Jackfire

 

Optreden van Jackfire Live bezichtigen?

Wilt u graag Jackfire live zien optreden? Bekijk dan onze agenda voor alle optredens.
Of neem contact met ons op voor de mogelijkheden

 

 


Warning: getimagesize(http://www.jackfire.nl/wp-content/plugins/be-it-facebook-sidetab/images/facebook-right.png): failed to open stream: Redirection limit reached, aborting in /home/jackf51/domains/jackfire.nl/public_html/wp-content/plugins/be-it-facebook-sidetab/include/frontend.php on line 33