Jackfire Live Band

Bedrijfsfeest

Live Band voor bedrijfsfeest, personeelsfeest of bedrijfsuitje?

Jackfire! Een strakke live band voor bedrijfsfeest of personeelsfeest waar uw medewerkers nog weken over napraten. Bij het organiseren van een bedrijfsuitje komt heel wat kijken. Naast de locatie en aankleding is live muziek het belangrijkste aspect van uw evenement. Jackfire Live Band is de perfecte muzikale omlijsting voor uw bedrijfsfeest. De 4 getalenteerde en dynamische broers van Jackfire nemen uw personeel en collega’s mee in een unieke live show vol interactie. Bekende hits van vroeger tot nu passeren de revue met een verpletterende energie en performance van Jackfire Live.

 

Licht- en Geluid:

Een professionele licht- en geluidsinstallatie is essentieel. Jackfire biedt voor elk bedrijfsfeest of personeelsfeest, klein of groot de juiste techniek. Een zorgvuldig samengestelde installatie die perfect is afgestemd op het feest. Aandacht voor detail en kwaliteit spelen een grote rol bij Jackfire.

 

Contact opnemen met Jackfire

 

Optreden van Jackfire Live bezichtigen?

Wilt u graag Jackfire live zien optreden? Bekijk dan onze agenda voor alle optredens.
Of neem contact met ons op voor de mogelijkheden

 

 


Warning: getimagesize(http://www.jackfire.nl/wp-content/plugins/be-it-facebook-sidetab/images/facebook-right.png): failed to open stream: Redirection limit reached, aborting in /home/jackf51/domains/jackfire.nl/public_html/wp-content/plugins/be-it-facebook-sidetab/include/frontend.php on line 33