Jackfire Live Band

Feesttent

Band voor feesttent of kermis boeken?

Band voor feesttent of kermis boeken? De 4 broers van Jackfire!

Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. Sinds haar oprichting in 2006 creëert de band zélf de meest spraakmakende showelementen. Aandacht voor detail en kwaliteit spelen een grote rol bij deze 4 broers. Met devotie werkt het team van Jackfire met elkaar samen en zijn ze klaar voor ieder feest!

In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show.

Bij elk optreden wordt er professioneel gebruik gemaakt van een spetterende lichtshow, aangevuld met vette Special-FX. Dit alles behoort tot de standaard showelementen van Jackfire.

Jackfire Live Band bestaat uit: Jacko Zieverink, Colin Zieverink, Tristan Zieverink en Wessel Zieverink.

Band voor feesttent of kermis boeken? Boek Jackfire Live Band!

Jackfire is ook te vinden op: FacebookTwitterGoogleYoutubeInstagram

 

Licht- en Geluid:

Een professionele licht- en geluidsinstallatie is essentieel. Jackfire biedt voor elk tent feest of kermis, klein of groot de juiste techniek. Een zorgvuldig samengestelde installatie die perfect is afgestemd op het feest. Aandacht voor detail en kwaliteit spelen een grote rol bij Jackfire.

Optreden van Jackfire Live bezichtigen?

Wilt u graag Jackfire live zien optreden? Bekijk dan onze agenda voor alle optredens.
Of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor aanvullende informatie en boekingsmogelijkheden bel: +31 (0) 652 652 184 of mail naar info@jackfire.nl

Jackfire Promo