Jackfire Live Band

Bedrijfsfeest

Band voor bedrijfsfeest, personeelsfeest of bedrijfsuitje boeken?

Jackfire! Een strakke live band voor bedrijfsfeest of personeelsfeest waar uw medewerkers nog weken over napraten. Bij het organiseren van een bedrijfsuitje komt heel wat kijken. Naast de locatie en aankleding is live muziek het belangrijkste aspect van uw evenement. Jackfire Live Band is de perfecte muzikale omlijsting voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest. De 4 leden van Jackfire nemen uw personeel en collega’s mee in een unieke live show vol interactie. Bekende hits van vroeger tot nu passeren de revue met een verpletterende energie en performance van Jackfire Live.

Bij elk optreden wordt gebruik gemaakt van een spetterende lichtshow, aangevuld met spectaculaire Special-FX. Dit alles behoort tot de standaard show van Jackfire. Met devotie werkt het team van Jackfire met elkaar samen en zijn ze klaar voor ieder feest!

Band voor bedrijfsfeest, personeelsfeest of bedrijfsuitje boeken? Boek Jackfire Live Band!

Licht- en Geluid:

Een professionele licht- en geluidsinstallatie is essentieel. Jackfire biedt voor elk bedrijfsfeest of personeelsfeest, klein of groot de juiste techniek. Een zorgvuldig samengestelde installatie die perfect is afgestemd op het feest. 

Optreden van Jackfire Live bezichtigen?

Wilt u graag Jackfire live zien optreden? Bekijk dan onze agenda voor alle optredens.
Of neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Voor aanvullende informatie en boekingsmogelijkheden bel +31 (0) 652 652 184 of mail naar info@jackfire.nl