Jackfire Live Band

Feesttent

Na de 3 Wijzen uit het Oosten hebben we nu:

De 4 Broers van Jackfire!

Live band voor feesttent en kermis. Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. Inspirerend en fantastisch op een hoog niveau. Sinds haar oprichting in 2006 creëert de band zélf de meest innovatieve en spraakmakende showelementen. Aandacht voor detail en kwaliteit spelen een grote rol bij deze 4 broers. Een passende geluidsinstallatie is dan ook essentieel. Met devotie werkt het team van Jackfire met elkaar samen en zijn ze klaar voor iedere feesttent of kermis.

In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in ingenieuze medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads. Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show.

Elk optreden, waarbij professioneel gebruik wordt gemaakt van een spetterende lichtshow, aangevuld met vette Special-FX doet denken aan een festijn van Bijbelse proporties! Dit alles behoort tot de standaard showelementen van Jackfire. Ondersteund door virtuoze licht- en geluid professionals, geven ze een geheel nieuwe invulling aan het begrip “coverband”. Jackfire zet dan ook een sensationele act neer, waardoor alle hits uit verleden, heden én toekomst op iedere kermis of feesttent een bijna spiritueel gouden randje krijgen.

 

Licht- en Geluid:

Een professionele licht- en geluidsinstallatie is essentieel. Jackfire biedt voor elk tent feest of kermis, klein of groot de juiste techniek. Een zorgvuldig samengestelde installatie die perfect is afgestemd op het feest. Aandacht voor detail en kwaliteit spelen een grote rol bij Jackfire.

 

Contact opnemen met Jackfire

 

Optreden van Jackfire Live bezichtigen?

Wilt u graag Jackfire live zien optreden? Bekijk dan onze agenda voor alle optredens.
Of neem contact met ons op voor de mogelijkheden

 

 

Impressie

 


Warning: getimagesize(http://www.jackfire.nl/wp-content/plugins/be-it-facebook-sidetab/images/facebook-right.png): failed to open stream: Redirection limit reached, aborting in /home/jackf51/domains/jackfire.nl/public_html/wp-content/plugins/be-it-facebook-sidetab/include/frontend.php on line 33