Jackfire Live Band

Bar Gezellig

Feestival gooit het dit jaar over een geheel andere boeg. Een nieuw Hengelo’s evenement dat op 27 en 28 oktober 2017 op parkeerplaats Elderink wordt gelanceerd: Bar Gezellig! Een verrassend nieuw concept waarbij een knus karakter, een knisperend haardvuurtje, een speciaalbiertje en niet te vergeten; goede muziek de hoofdrol spelen. Terug naar de tijd van toen.

Op de zaterdagavond hebben en zeer gevarieerd en spraakmakende avond voor je op het programma staan. Een avond vol ingenieuze medleys, stevige rocktracks, ballads, meezingers en quilty pleasures. Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. Inspirerend en fantastisch op een hoog niveau. En om de kroegsfeer er extra te onderstrepen komt er ook een bekende volkszanger zijn grootste hits vertonen!
Daarnaast mag je van ons ook de gebruikelijke Feestival ingrediënten verwachten: ambiance, sfeer, theater en natuurlijk Bar gezellige mensen!!
Let op: Bar Gezellig is een 18+ evenement.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Like dan onze Facebookpagina! Ook zal binnenkort onze nieuwe website gelanceerd worden met alle info…