Jackfire Live Band

Besloten

De Koperen Hoogte in Zwolle

De Koperen Hoogte is een oude watertoren die vandaag de dag nog steeds bruist van energie. U kunt er eten, drinken, overnachten, vergaderen, trouwen, feesten en zelfs een hengeltje uitgooien.

Op de begane grond van de toren vindt u het Grand Café, een sfeervolle plek voor een kop koffie, lunch of diner. Hoogtepunt is La Tour, het draaiende restaurant waar u geniet van de Franse keuken én een fantastisch uitzicht.

Een bedrijfsfeest, een gala, een symposium, een teambuilding, een conferentie. De Koperen hoogte is dé locatie bij uitstek. Niet alleen om de sfeervolle zalen en de prachtige landelijke omgeving. Maar vooral om de organisatie die uw evenement op een plezierige en professionele wijze in een feestelijk thema zet. Kortom een inspirerende plek voor bedrijven en personeelsverenigingen die de sfeer tot een grote hoogte willen laten stijgen.

Ons Serrerestaurant, deels met glazen dak, is imponerend, ruimtelijk, majestueus en ultiem feestelijk. Het Serrerestaurant geeft tevens toegang tot ons vorstelijk gelegen terras. In combinatie met de stijlvolle Herenzaal en de Engelse Pub kunnen wij een uniek feest organiseren tot circa 350 personen!

De Koperen Hoogte Zwolle met Jackfire Live
De Koperen Hoogte Zwolle met Jackfire Live