Jackfire Live Band

De Storm Live

De Storm Live, Zaterdag 23 september 2017 – 20.30 uur
Entree (excl. pauzedrankje/garderobe) (€ 12,50)

De Storm Live. Op deze avond gebruiken we onze MondriaanZaal als PopZaal.  Bij het Poppodium is er geen tribune, wel een bar, fantastisch licht, super geluid en fantastische live bands die garant staan voor een spetterend concert!

Hoofdact: Jackfire
De Storm Live! Als hoofdact is de live band Jackfire geprogrammeerd, bestaande de vier broers: Jacko, Colin, Tristan en Wessel Zieverink. Deze ervaren muzikanten staan garant voor een unieke live show. Sinds de oprichting van Jackfire in 2006 creëert de band zelf de meest spraakmakende showelementen met aandacht voor detail en kwaliteit waarbij de grootste hits elkaar in rap tempo opvolgen. Een compleet optreden waarbij zeker de humor, een spetterende lichtshow en zelfs guitly pleasures niet ontbreken.

Voorprogramma: Hot Stuff
Hot Stuff is een 8-koppige band uit de Achterhoek die ongeveer 2 jaar geleden is begonnen. Dit bijzondere ensemble met gepassioneerde jonge muzikanten speelt disco, motown en soulmuziek. Dit doen zij met live blazers en een groot enthousiasme. Het is de kwaliteit en originaliteit die Hot Stuff steeds bekender maakt.

De Storm Live 
20.30 uur                       : Zaal open
20.45 uur – 21.30 uur    : Voorprogramma | Hot Stuff
22.00 uur – 00.30 uur    : Hoofdprogramma | 3 sets Jackfire

Toegang 18+.