Jackfire Live Band

Ouderavond De Radstake

Ouderavond bij De Radstake. Terug van weggeweest

Ouderavond De Radstake. Lang geleden werden de ouders van de uitgaande jeugd bij De Radstake 1x per jaar uitgenodigd om te kijken waar hun kinderen op zaterdagavond een feestje bouwden. Onder het bekende motto MET VA en MOE GRATIS NAAR DE DANCING TOE, ontstonden legendarische avonden. Honderden nieuwsgierige ouders fietsten met hun kroost naar De Radstake om samen ook eens ouderwets te genieten van live muziek, dj’s en zelfs een heus spreekuur met Johan van De Radstake. Het was ook een buitenkans voor vele jonge Radstake bezoekers met een kleine portemonnee. Pa en ma mee naar de dancing betekende tenslotte GRATIS entree voor het hele gezin! In alle zalen van het uitgaanscentrum heerste een unieke sfeer. Saamhorigheid tussen jong en oud was troef. Er werd gezongen, gedanst, geproost en vooral genoten!

Uitbater Robert Venderbosch van De Radstake kreeg steeds vaker het verzoek om de Ouderavond ook weer eens te organiseren. Op zaterdag 18 maart gaat het weer gebeuren. Vanaf 22.00 uur openen de deuren voor De Radstake Ouderavond met speciale optredens van o.a. JACKFIRE, Q MUSIC – Het Foute Uur en DJ’s in meerdere zalen.

DE RADSTAKE OUDERAVOND
Zaterdag 18 maart
Aanvang: 22.00 uur
Entree : 10,- incl. Garderobe
Bezoekers met ouder(s) : GRATIS entree

Q-Music Het Foute Uur:

Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen1

Radstake Heelweg met Jackfire Live Band
Radstake Heelweg met Jackfire Live Band